

XIII Meeting of the Steering Committee CAPTAC-DR



June 16th, 2021

Agenda		
Chairperson: Alfredo Blanco		
Vice President of the Central Bank of Guatemala		
GMT-6	Opening (10 minutes)	
7:30–7:40 am		
	Introduction (5 minutes) Alfredo Blanco, Vice President of the Central Bank, Guatemala	
EST	Alliedo Diarico, vice President of the Central Barik, Guatemala	
9:30–9:40 am	Opening remarks (5minutes)	
	Roger Nord, Institute for Capacity Development, IMF	
GMT-6	Session I. Some recent CD achievements and advances (55 minutes)	
7:40–8:35 am	Jessien in Jenne Federic Co. Manual Co. Minimuces,	
	Strengthening government finance and debt statistics (15 minutes)	
EST	Bruno Da Rocha, Statistics Department, IMF	
9:40–10:35 am		
	Fostering transparency, trade facilitation and voluntary compliance in	
	customs through digital communications: Costa Rica's case (15 minutes)	
	Alejandra Hernández, Vice Minister of Revenue, of Ministry of	
	Finance, Costa Rica	
	Gerardo Bolaños, General Director of Customs, Ministry of Finance, Costa Rica	
	Selvin Lemus, CAPTAC-DR, IMF	
	Selvill Lettius, CAPTAC-DIC, IIVII	
	Advances in the integration of cross-cutting themes (10 minutes)	
	Grecia Rosal, CAPTAC-DR, IMF	
	Discussion (15 minutes)	
GMT-6		
8:35–8:40 am		
FCT	Break (5 minutes)	
EST 10:35–10:40 am		
GMT-6		
8:40–9:30 am	Session II. Work Program for Fiscal Year 2022 (50 minutes)	
	(Full Steering Committee member's attendance requested)	





Norad 🎆

















XIII Meeting of the Steering Committee CAPTAC-DR



June 16th, 2021

EST	
10:40–11:30 am	Overview of the work plan (15 minutes) Lisandro Ábrego, CAPTAC-DR, IMF
	Lisandro Abrego, CAPTAC-DR, IMF
	Budget proposal and fundraising prospects (20 minutes)
	Lidia Brito and James Yoo, Institute for Capacity Development, IMF
	Lique Brite and rames 1007 institute for eapacity Berelopment, init
	Discussion (15 minutes)
GMT-6	
9:30–9:35 am	
	Break (5 minutes)
EST	
11:30–11:35 am	
GMT-6	Session III. New issues in capacity development (45 minutes)
9:35–10:20 am	bession in their issues in capacity development (15 minutes)
	Virtual delivery of CD: challenges and opportunities (15 minutes)
	Valerie Cerra, Institute for Capacity Development, IMF
EST	
11:35–12:20 am	Proposal for thematic pilot evaluations of Regional Capacity Development
	Centers (RCDCs) (15 minutes)
	Ann-Margret Westin, Institute for Capacity Development, IMF
	Discussion (15 minutes)
GMT-6	
10:20–10:30 am	Summary and closing remarks (10 minutes)
	Summary (5 minutes)
EST	Lisandro Ábrego, CAPTAC-DR, IMF
	Lisandro Albrego, Chi The Dit, Ivii
12:20–12:30 pm	Closing remarks, Wilfredo Cerrato (5 minutes)
	President of CAPTAC-DR Steering Committee
	President of the Central American Monetary Council
	President of the Central Bank of Honduras

















